Seier i Malvik! Nå kommer Byåsen!

Skrevet av geirs

 

 

Foto og film: Morten Enger

 

Damene tilbrakte fredagskvelden i Malvik og Sveberghallen, hvor MHK-93 var vertskap for 2.runde i NM.

Sent ankommet klister ført til smørefeil under sko og på hender i 1.omg. Lavt tempo og masse pasningsfeil førte til kun ledelse 7-6 til pause. For forsvaret og keeperspillet til debutant Eva Kristiansen var veldig bra! Et ekstra pluss til Sara Jonassen for både å treffe på skudd fremover og gå foran i krigen bakover.

Etter en kjapp prat i pausen ble farta og presisjonen økt i 2.omg, mens forsvaret med Sofie Thestesen bakerst fortsatte det gode spillet fra 1.omg. Til slutt ble avstanden økt til 12 mål, 25-13. Marthe Edvartsen klinker inn 6 av 6 fra kanten i 2.omg og blir mestscorende i kampen sammen med Sara.

Forsvarspillet er bra hele kampen, angrepsspillet godt i 2.omg. Betryggende for oss å ha to målvakter som leverer over 50% redninger og at Vilde, Ane og Maren er tilbake i klubben etter sine utenlandsopphold (Selbu, Frankrike og USA).

Gøy at det også denne gangen er funnet plass til debutanter, Ida Handberg og Annbjørg Moksnes, i tillegg til nevnte Eva. Begge 17 åringene viser at de skal være med å sloss om spilletid i 2.div denne sesongen, sammen med jevnaldrende Stine Sæther som spiller sin første A-kamp på nesten 2 år.

Resten av helga skal vi trene godt gjennom deltakelse i Trønder-Energi Cup, alle kamper foregår i Nidarøhallen, det er kult med full tribune der og!

Neste runde, den 3.NM-kampen vår blir mot Regionens topplag, Byåsen. Kampen er satt til tirsdag 1.9 kl. 2030 i CSK Hummelarena A. Vi ønsker Maria og resten av Byåsen, samt alle tilskuere velkommen hjem til oss!

 

Kampen i CSK-tall;

Eva Kristiansen

Sofie Thestesen

Lisa Brodal (1)

Marthe Edvartsen (7)

Stine Sæther (3)

Sara Jonassen (7)

Ane Vorhaug (1)

Ida Handberg (1)

Annbjørg Moksnes (2)

Maren Østensen (1)

Oda Mastad (2)

Vilde Stokke