Imponerende håndballhelg for CSK

Skrevet av geirs

LegeaCup & TrønderEnergiCup

I helgen deltok herrelaget i LegeaCup, En solid treningsturnering med gunstig motstand før sesongen starter 13. Sept. CSK tok minibusser ned til Follo og møtte Kristiansand samme kveld, der det endte med tap for trønderne 24-18. Neste dag leverer herrene sterkt og spiller uavgjort 20-20 mot fjorårets 5. plass i 1.divisjon St. Halvard. Senere samme dag møter herrene Sandnes, og fortsetter det gode spillet som resulterer i helgens første seier 20-18. . På søndag vinner Charlottenlund Elite sin siste kamp mot Fjellhammer 19-16. God trening og gode resultater, som gir all grunn til selvtillit før seriestart mot Sandefjord 13. september.

timeout

Hjemme har det vært full fart i Trondheim Spektrum i forbindelse med TrønderEnergiCup! CSK Elite stilte med tre lag; Damer Senior, Damer Rekrutt og Herrer Rekrutt.

 

Damer Senior spilte i Nivå A og ble puljevinner etter å ha slått LFH09 21-9, NTNUI Håndball 22-12 og Orkanger 25-11. Videre i A-sluttspill møtte de Sverresborg i semifinale, etter en tøff og jevn kamp gikk damene våre seirende av banen med stillingen 13-14. Så var de klare for å ta ut alle krefter i finalen mot Utleira, etter en hardtarbeidende kamp går de også her av med seier, 16-19! De blir vinnere av TrønderEnergiCup og kan juble over seier i alle kamper og nye rosa vinnertrøyer på alle seniordamene!!

 

Damer Rekrutt spilte i Nivå B og ble puljevinner etter å ha slått NTNUI Håndball 3 16-13, Tynset 8-18 og NTNUI Håndball 9 10-29. I kvartfinalen slo de Melhus/Gimse 13-14, i semifinalen slo de Stjørdal HK 14-13 på sudden death og er klare for finale mot Vikvarvet. Vikvarvet går av med seier med stillingen 13-16 og våre rekrutter tar 2. plass!

damer trønder

Herrer Rekrutt spilte i Nivå A og blir nr. 2 i sin pulje etter seier over LFH09 13-11, seier over Stjørdals-Blink 16-27 og tap for Tiller 10-11. De går videre i A-sluttspill og møter Kristiansund. Det står 13-13 på tavla når ordinær spilletid er ferdig og kampen fortsetter på sudden death, Kristiansund får puttet det første målet og går av med seier med stillinga 13-14.

rekrutt