Mange glimt, men tap i NM

Skrevet av geirs

Vi taper klart og fortjent mot ett av Norges beste lag, allikevel er det veldig mye positivt underveis i kampen og vi tar med oss en god følelse, på tross av nederlaget. Fra Ines klasseflipp utlikning til 2-2 til pauseresultatet 8-19, viser Byåsen et vanvittig tempo i fremoverspillet vi ikke klarer å demme opp for. Ankomstspillet ender ofte med en frispilling av en velspillende Maren Gundersen. Nevnte Gundersen skapte også store problemer for oss i etablert forsvar, med sitt bevegelige spill. Fremover treffer Stine med et par skikkelige susere fra distanse for oss.

Med en fellestrening med dagens lag sliter vi med rytmen i angrepsspillet, men det har vi en måned på å få på plass før seriestart.

Hva så med 2. omg?

Vi slipper skuldrene ned litt i pausen og er enige om bare å kjøre på! Det etablerte forsvar blir mer bevegelig og returløpene kjappere, så vi stopper Byåsenangrepene gang på gang – og det som kommer forbi har Sofie en hånd på. Fremover prikkskyter Marte Almås gang på gang, Marthe løper inn et par mål og dagens debutant Kaja banker inn sin første scoring fra 10m. Alt i alt, dette er inspirende og lærerikt og artig med mye folk i hallen! Sluttresultat: 19-33.

For 2 år siden tapte vi med 27 mål, i år med 14, – vi jobber på videre, så får vi se hva resultatet blir om 2 år…

 

Velfortjente bestemannspriser ble gitt til Marte Almås (CSK HE) og Maren Gundersen (BHE).

 

Kampen i CSK-tall;

Eva Kristiansen

Sofie Thestesen

 

Maren Østensen

Sara Jonassen (2)

Marthe Edvartsen (3)

Lisa Brodal

Marte Almås (8)

Vilde Stokke

Ida Husdal

Kaja Aavik (1)

Oda Mastad

Rakel Heggset (1)

Ine Fredriksen (1)

Stine Sæther (3)

 

Byåsen stilte følgende lag; Ingrid Ødegård, Andrea Austmo Pedersen, Maren Aardahl (2), Emilie Hegh Arntzen (2), Moa Høgdahl (4), Maren Gundersen (8), Ida Alstad (5), Marte Pedersen (2), Marit Røsberg Jacobsen (1), Ida Hernes (5), Ina Leonardsen (1) og Maria Hjertner (3).

Kampens gode dommere: Jørgen Jørstad og Pål Valbjør.