Nå skal Haugaland slås!

Skrevet av geirs

CSK Elites neste kamp er borte mot Haugaland søndag 20. sept kl 16. Haugaland tapte sin første kamp 29-24 mot Falk Horten, mens våre gutter tapte 26-29 mot Sandefjord..

Haugaland vil høyst sannsynlig ikke være blant topplagene i årets sesong. Men de har en jevn stall med spillere som har flere års erfaring fra 1. divisjon. Trolig vil denne kampen bli like jevnspilt som CSKs kamp sist helg, og for å ta med seg poeng tilbake til Trondheim på søndag gjelder det å holde konsentrasjonen defensivt og offensivt gjennom hele kampen og unngå down-perioder. Og spesielt må våre gutter finne tilbake til den gode defensive samhandlingen som de hadde på noen av treningskampene før seriestart. I tillegg melder trenerteamet at guttene må forbedre uttellingen på skuddene.

Vi ønsker Marius, Roger og spillerne lykke til på søndag. Og vi kommer tilbake med referat fra kampen.

PS! Neste hjemmekamp i CSK-hallen er onsdag 23. sept kl 17, da er det 4. runde NM mot elitelaget Stord.