Kollektiv kollaps mot Haugaland

Skrevet av geirs

Våre gutter møtte sterk motstand i Haugesund og tapte så klart som 39-25.

For å reise til Haugesund, var det tidlig avreise søndag morgen, med fly til Oslo og deretter til Stavanger, for deretter å ta båt til Haugesund. For en klubb som CSK Elite (med svært lavt budsjett) er det ikke overnatting i forbindelse med slike bortekamper. Dette er selvsagt ikke sportslig optimal forberedelse før kamp, men en del av gamet for å kunne drive sunt og fornuftig økonomisk.

Hjemmelaget Haugaland har for tiden store økonomiske problemer, som trolig har en sammenheng med at de har 11 utenlandske spillere i stallen (fem nye fra Polen, Sverige og Danmark). De var vesentlig bedre samspilte i denne kampen enn forrige helg, og dette gikk beklageligvis utover våre gutter. Våre gutter ble regelrett overkjørt i første omgang.

Assisterende trener Roger Kværnø var ikke særlig snakkesalig etter kampen, men han hadde følgende referat og analyse: «Vi kom tidlig bakpå i kampen, og spillerne ble stresset av den dårlige starten. Vi spilte oss til mange muligheter, men bommet ekstremt mye. Vi tapte duellene i forsvar, og målene rant inn. Til pause lå vi under 20-6. Vi prøvde flere forsvarsformasjoner, uten å lykkes. I andre omgang spilte vi jevnt med Haugaland (19-19), men fortsatt med mange tapte dueller og lite redninger. Denne kampen var en kollektiv kollaps, som raskt skal gå i glemmeboka. Men vi skal selvsagt evaluere hva vi burde og kunne gjort annerledes, både før og under kamp. Vi er akkurat nå en slagen gjeng, men ikke utslått!»

Neste kamp er førstkommende onsdag kl 17, da er det 4. runde NM mot elitelaget Stord. Møt opp og støtt våre gutter i kampen om kvartfinaleplass!