Klart for 4. runde i NM: CSK – Stord

Skrevet av geirs

Det er mange historiske øyeblikk for Charlottenlund for tiden; første sesong i 1. divisjon, og første gang i NM 4. runde. Onsdag 23. sept kl 17 skal CSK Elite bryne seg mot Stord i cupen, og vinnerlaget går til kvartfinalen i NM. CSK Elites kaptein i debutsesongen i 1. divisjon er Jim Roger Kvello. 27-åringen som er fra Malvik, har tidligere spilt tre sesonger nettopp for Stord.

Jim gleder seg stort til onsdagens kamp og har følgende å si før kampen:
«Fortsatt er det noen gamle lagkompiser igjen på Stord-laget, men dagens lag har mange nye spillere. Onsdagens motstander er et fysisk tøft lag med robuste karer i midtforsvaret som gir mye juling. Det må vi være forberedt på. Men samtidig har de noen områder som de ikke er så sterke på, som vi skal prøve å utnytte.
Etter to tap i 1. divisjon får vi nå en cupkamp uten press. Det blir godt for hele laget, men kanskje mest for våre mange unge gutter med lite erfaring fra dette nivået. Hele laget har imidlertid hatt litt høye skuldre, nå får vi en kamp der vi kan nullstille og slippe oss løs. Vi ønsker å vise at vi har et godt potensiale i laget og dermed lage en god kamp for alle i hallen på onsdag.»

Så alle håndballinteresserte: Møt opp i CSK-hallen onsdag 23. sept kl 17. Bidra til å skape god stemning og en positiv opplevelse for begge lag, støtteapparatet rundt lagene og alle tilskuere. Skal vi prøve å fylle tribunen med over 400 tilskuere?

Vel møtt til NM-kamp!