Vi møter Runar Sandefjord i kvart’n!

Skrevet av geirs

Etter en fantastisk håndballkamp sist onsdag er CSK Elite blant de åtte lagene som har kommet lengst i årets norske mesterskap.

Trekningen av kampene i kvartfinaler NM menn ble foretatt av Norges Håndballforbund torsdag, og det fikk følgende utfall:
Runar Sandefjord – Charlottenlund SK Håndball Elite
Kolstad – Halden Topphåndball
Viking Håndball – Fyllingen Bergen
Follo HK – Bodø HK

Kampene spilles onsdag 28. oktober. Og kanskje vises kampen på handballtv.com.

Våre gutter skal altså til Vestfold og møte Runar Sandefjord. Elitelaget har så langt spilt tre seriekamper; vunnet mot Bodø, spilt uavgjort mot Fyllingen og tapt mot Haslum.

Hovedtrener Marius Berge har følgende kommentar etter trekningen:
«Vi håpet vel på en lettere mostander og gjerne hjemmekamp. Vi må være ærlige å si at Runar Sandefjord på deres hjemmebane blir en vanskelig kamp. Rent personlig hadde jeg håpet på Kolstad, for da hadde det blitt fulle tribuner i Nidarøhallen! For oss er kvartfinale i NM ren bonus. Å komme til en semifinale er i utgangspunktet ikke realistisk for CSK. Men cup er cup, og vi skal reise sørover for å gjøre en god jobb. Vi ønsker ikke å bli hakkemat. For hver kamp har vi som mål å gå av banen med hevet hode. Og gjennom gode prestasjoner som i cupkampen mot Stord, vil vi i årets 1. divisjon være i stand til å ta godt med poeng. Vi har et svært ungt lag, med mange dyktige spillere. Utfordringen er å holde et stabilt nivå gjennom 60 minutter og prestere godt over tid. Kampen mot Stord var en meget god prestasjon av spillerne, spesielt defensivt, men også offensivt. Men før kvartfinalen har vi et par viktige seriekamper!» 

Cup er cup!