Første CSK-seier i 1. divisjon!

Skrevet av geirs

CSK-guttene tok med seg begge poengene fra Bergen da de slo Viking TIF 26-20.

Det var nok mange CSK’ere som svar spente om våre gutter ville følge opp den gode cupkampen mot Stord i forrige uke. Og sannelig, det gjorde de!

Assistenttrener Roger Kværnø hadde følgende å rapportere etter kampen:
«Vi fikk en god start på kampen, hadde god kontroll og ledet gjennom hele kampen. Ved pause var stillingen 9-11. I løpet av de 20 første minuttene av andre omgang var guttene gode, spesielt i forsvar, og slapp inn kun tre mål. Da var vår målvakt Henrik Eidsvåg også meget solid. De siste ti minuttene av kampen mistet vi litt av trykket, og slapp til Viking TIF litt for enkelt. Men uten at det var fare for seieren.
Vi har utviklet et godt kollektivt forsvar som også Viking TIF slet med. Framover på banen er vi også kollektivt gode. Avtaler gjennomføres, vi er mer tålmodige enn i årets to første seriekamper og spiller oss til bedre posisjoner og målsjanser. Generelt en meget godt gjennomført bortekamp.»

Den lokale juryen kåret Per Martin Grønning Almberg til kampens beste CSK-spiller.
Målscorere for CSK var Mats Guldseth (7), Mads Alfer (5), Per Martin G. Almberg (5), Kristian Søraker (5), Jim R. Kvello (3) og Anders K. Gjevik (1).
Toppscorer på Viking TIF var Kenneth D. Berntsen (7).
Totalt var det fire utvisninger; to på hvert lag.

PS! Årsaken til at det skrives CSK-gutter er at gjennomsnittsalderen på laget er 21 år….

Neste kamp er lørdag 10. oktober kl 16. Da er det hjemmekamp i CSK-hallen mot Fjellhammer!