Dobbeltkamp på lørdag!

Skrevet av geirs

Lørdag 10. oktober kl 12 spiller CSKs damelag i 2. divisjon kamp mot Strindheim, mens kl 16 spiller CSKs herrelag i 1. divisjon kamp mot Fjellhammer. Begge kamper spilles i CSK-hallen.

Damelaget har fått en flott start på sesongen (så langt to seire på to kamper). Og den overraskende seieren over opprykkskandidat Levanger HK var spesielt godt gjennomført. Denne helga står våre naboer Strindheim på motsatt side av banen. Og våre jenter har ikke lyst til å tape den kampen….

CSK-guttene har etter de to siste gode kampene mot henholdsvis Stord og Viking TIF, hatt gode treninger der de har terpet videre på fysikk og samhandling i forsvar og angrep. Helgas motstander Fjellhammer har nå i flere år spilt i den nest høyeste divisjonen. De har startet denne sesongen noe under pari, men er et lag som kan spille jevnt med alle lagene i divisjonen. Men våre gutter er i siget og vil absolutt vise at de er på vei til å stabilisere seg på et godt sportslig nivå.

For de av oss som er mer enn middels interessert i håndball, setter vi særs stor på det engasjement som dame- og herrelagets spillere, lagledelse og støtteapparat for tiden viser. Denne samhandlingen ser vi nå resultat av også på banen.

Så på lørdag dere komme til CSK-hallen for å oppleve fart, spenning og engasjement. Og hvis hver tilskuer som har vært på kampene tidligere i sesongen tar med seg en nabo, kompis, venninne, onkel eller søskenbarn…… da blir vi mange på tribunen!

Og det er GRATIS INNGANG til alle som kommer kledd i CSK-klær på CSK Elites kamper til helga!

Og for de som eventuelt er i tvil; håndball er en sport for de snartenkte og intelligente! Kom til CSK-hallen på lørdag og bli overbevist!