Charlottenlund-Strindheim 32-18

Skrevet av geirs

Grytidlig lørdagsmorgen kom Strindheim på nabobesøk i 2.div damer. Med to lag som ønsker å vise seg frem, blir det høyt tempo fra start. Noen feil blir det i fremoverspillet, men alt i alt en greit gjennomført 1.omg fra vår side, hvor vi går til pause med 15-9. I 2.omg er vi hakket mer på hugget bakover og vinner denne 17-9. Dette er vår kollektivt beste angrepskamp til nå i sesongen, med bra ballflyt og gode avslutninger. Som vanlig får alle som er tatt ut på kamp rikelig med spilletid. Stine (på bildet) blir fortjent kåret til vår beste spiller.

 

Kampen i CSK-tall;

Eva Kristiansen (29% redninger)

Sofie Thestesen (53% redninger)

Lisa Brodal (2)

Marthe Edvartsen (3)

Stine Sæther (6)

Victoria Sliwa (2)

Sara Jonassen (4)

Vilde Stokke (3)

Marte Almås (3)

Silje Svendsen (1)

Ine Fredriksen

Ida Bjerknes (3)

Rakel Heggset (4)

Maren Østensen (1)

 

CSK med 2x 2min, Strindheim med 2x 2min.

Toppscorer Strindheim: Charlotte Løkberg (6)

Strindheims beste: Trine Cieza

Kampens gode dommere: Ove Rundhaug og Sondre Hopstad