Nå blir det kvartfinale i NM!

Skrevet av geirs

Onsdag 28. oktober kl 18 spiller CSK Elite kvartfinale i NM mot elitelaget Runar Sandefjord.
Kampen vises på handballtv.com.

Våre gutter har vist positiv formkurve og har virkelig prestert godt de siste tre kampene. Og etter at det ble seier over Stord i åttendelsfinalen, ble vi klare for kvartfinale i NM. Vi kunne vel fått en enklere motstander enn Runar Sandefjord på deres hjemmebane, men CSK-gutta reiser sørover med håp om å gjøre gode prestasjoner og få en positiv opplevelse. Og hvis våre gutter har en god dag og hjemmelaget en middels dag, da kan det kanskje bli en jevn kamp.

CSK-trener Marius Berge har et realistisk mål foran denne kampen:
«Vi skal normalt ikke ha sjanse til å vinne denne kampen. Runar Sandefjord er et meget godt lag. Vi skal ikke la oss lure av at de nylig tapte med ni mål mot Kolstad. Runar er langt bedre enn de viste i denne kampen. Vi må nok opp et par hakk fra Stord-kampen for å vinne kvartfinalen.
Det er mest sannsynlig at vi taper denne kampen, men hvis vi etter 60 minutter er godt fornøyd med våre prestasjoner og har en god følelse, da er jeg som trener fornøyd. Så får resultatet bli som det blir. Vi har nå hatt en lengre treningsperiode uten kamper. I tillegg har vi hatt endel sykdom i troppen og er litt usikre hvordan kampformen er.
Målet med cupkampen er å skape gode opplevelser og positive tanker inn mot seriekampen mot Kristiansand førstkommende søndag. Samtidig er slike kamper som kvartfinalen en flott erfaring for våre unge spillere. Vi gleder oss!»

Og vi ønsker Marius og resten av laget lykke til!