Kolstad-Charlottenlund 23-28

Skrevet av geirs

Før kampen var vi veldig klar over hva som kom til å møte oss, men Kolstad er gode på sitt spill. Vi er litt oppkavede og stressa innledningsvis, summen er at Kolstad er foran 9-6 før vi tar timeout og får roet oss ned litt. Vi blir litt mer nøyaktige og finner litt bedre rytme i alle faser frem mot pausen. Vannpausen tar vi på ledelse 11-14.

Fra start i 2.omg får Maren Austmo Pedersen sin 2.divdebut i mål, 16-åringen leverer godt hele omgangen. Maren er den 11. spilleren fra yngres lag i CSK som får prøve seg på CSK Elites 2.divlag til nå i år. Omgangen forløper med variasjon i prestasjonene, noe er veldig bra og noe mindre bra, vi er hele veien 3-5 mål foran og har på sett og vis kontroll på kampen. Det ender tilslutt med en fem målsseier, 23-28. Vi er fornøyde med å vinne kampen, det er viktige poeng i en tett tabell. Prestasjonene kan vi trygt heve frem til neste motstander.

Stine Sæther får prisen som vår beste spiller i dagens kamp.

 

Kampen i CSK-tall;

Eva Kristiansen

Maren Austmo Pedersen

Maren Østensen (1)

Sara Jonassen (6)

Marthe Edvartsen (5)

Lisa Brodal (2)

Marte Almås (3)

Vilde Stokke

Silje Svendsen (1)

Ida Bjerknes (2)

Oda Mastad

Rakel Heggset (2)

Ine Fredriksen (1)

Stine Sæther (5)

 

CSK med 0x 2min, Kolstad med 1x 2min.

Kampens gode dommere; Runar B. Nilsen og Kjell Arne Bolkan.