Tap 21-25 mot Kristiansand

Skrevet av geirs

Søndagens oppgjør mot Kristiansand ble en tung kamp der CSK Elite slet med det offensive spillet og til slutt tapte 21-25.

Kristiansand er et solid mannskap med fire stødige karer i midtforsvaret. De spilte som forventet 5-1 i forsvar, men våre gutter klarte ikke i denne kampen å løse denne oppgaven. I tillegg hadde bortelaget ei målvakt som vartet opp med mange gode redninger.

CSKs bakspillere slet gjennom hele kampen med å bryte gjennom forsvarsmuren samt at skuddene utenfra og innspillene til linjespiller var noe upresise. Samtidig slet laget med å skape bredde i spillet ettersom sidebackene ble for smale og søkte inn mot det stødige midtforsvaret. Her burde man i større grad angrepet mellom 1’er og 2’er og gjennom dette spilt opp kantspillerne. I tillegg var det flere situasjoner som viste at guttene manglet noe av den «fandenivoldske» innstillingen som vi har sett i de siste kamper.

Ballen spratt rett og slett ikke vår vei, og våre gutter ble hengende etter så og si hele kampen. Etter 13 minutter ledet bortelaget 2-7, men etter et intensivt CSK-forsvar og noen målvaktsredninger de siste ti minuttene av første omgang ble stillingen ved pause 8-10. Sjeldent lite mål i løpet av én omgang, men det tyder på godt forsvarsspill av begge lag.

Andre omgang var jevn til det gjensto ti minutter av kampen. Vi på tribunen syntes å se antydning til slitne spillere på bortelaget og håpet at nå tar vi seieren. Men det var derimot våre gutter som ikke klarte å avslutte kampen med stil…

Kim A. Rinnan ble CSKs toppscorer med seks mål og ble i tillegg av den lokale juryen kåret til CSKs beste spiller. Det er naturlig at våre yngste spillere presterer noe ujevnt fra kamp til kamp, og da er det viktig at de med mest erfaring står fram. Det gjorde Kim også i dag.

Målscorere CSK Elite: Kim A. Rinnan (6), Mats Guldseth (4), Marius Karlsen (3), Per M. Grønning Almberg (2), Kristian Søraker (2), Mats Alfer (2), Erik N. Halberg (1), Marius Nysether (1).

Toppscorere på Kristiansand var Mathias Christiansen og Håvard B. Vaule med fem mål hver.

Kampen ble sett av omtrent 320 tilskuere, som må vente til 22. november før neste hjemmekamp (mot Nøtterøy). Nå venter to bortekamper; 12. november mot Lillestrøm HK og 18. november mot Falk Horten.