CSK Elite 2 slo Skogn 35-19

Skrevet av geirs

CSK Elites 2. lag i 2. divisjon gjennomførte en god kamp mot Skogn i Trønderhallen i Levanger og vant komfortabelt 35-19 etter å ha ledet 15-9 ved pause.

CSK Elites andrelag er et svært ungt lag, og helt sikkert det yngste laget i divisjonen. Gjennomsnittsalderen i denne kampen var 19 år, mens skogningenes snittalder var på over 24 år. Man skulle tro at hjemmelagets erfaring og rutine skulle bidra til at det ble en jevn kamp, men det ville absolutt ikke CSK-guttene. CSK-2 gjennomførte en solid kamp, mens Skogn spilte én av sine svakeste kamper så langt i sesongen.

Mens hjemmelaget spilte ustrukturert og lite planmessig, spilte CSK-2 med plan og gode avtaler. Og mens Skogn presset mye av spillet i midten, benyttet CSK-2 hele banebredden og fikk avslutte fra alle posisjoner. Og i tillegg hadde CSK-guttene mye større fart i både bein og ball enn hjemmelaget. Man skulle tro at hjemmelagets mer erfarne spillere skulle ha et mer kompakt og solid forsvar, men også her var CSK bedre. Samtidig hadde CSK-2 bedre skudduttelling og langt flere målvaktsredninger. Når man summerer alt dette, måtte det bli en solid seier for CSK-2.

«Gamlegutta» Mathias Grubba og Erik Eggan måtte som seg hør og bør være mestscorende. I forsvar var det flere som var solide, men Erik Eggan og Ole M. Kristiansen kan gjerne framheves. Målvaktene Hermann Røkke og Marius Otterstad (ex Skogn) spilte hver sin omgang og gjorde begge en solid innsats. Utespillere var Mathias Grubba (7), Erik Eggan (6), Elias Thome (4), Ole M. Kristiansen (4), Emil Eidesmo (4), Anders Gjevik (3), Daniel Evjen (2), Morten Røsholdt (2), Markus Vikan Hansen (2), Morten Mokkelbost (1) og Thomas Melting.

Toppscorer på Skogn var Pawel Bilko med fem mål.

Kampen ble sett av omtrent 150 tilskuere.

CSKs lagledere i denne kampen, Roger Kværnø, Andre Hole-Forsmo og Kristian Søraker (ex Skogn), var forøvrig svært fornøyd med CSK-guttenes innsats og gjennomføring.

På bildet nedenfor har et par «linseluser» fra Skogn sneket seg med, begge to med fortid i Trondheimsklubber….

CSK 2-1