20 min med gassen i bunn…

Skrevet av geirs

Med 2,5 uke siden forrige kamp var det en spent gjeng som møtte til søndagens kamp. Med en klar ide hvordan Ålesund kom til å se ut, ble vi enige om å gi full gass fra start, – noe vi lykkes godt med. Etter 15 min har vi blåst fra til 12–2 ledelse. Et godt forsvar foran en solid Sofie vinner baller, som gjerne omsettes i direkte kontra, hvor Marthe ofte er sist på ballen. Resten av omgangen slipper vi oss litt ned, samtidig som Ålesund kommer litt til hektene etter åpningssjokket. Det er jevnt og vi tar pause på en 18-8. Maren og Silje (bildet) går foran og viser klasse i alle spillets faser.

Eva erstatter Sofie bakerst i 2omg og leverer like strålende, vi er på det meste foran med 13 mål, og styrer inn til en kontrollert seier 31-20.

Med dagens seier er vi bare to poeng bak 2.plassen, og 8 poeng over nedrykkstreken. I avdelings toppscorerliste ble det en intern rokering, Marthe er etter dagens 6 mål i tet, etterfulgt av 3 lagvenninner; Sara, Marte og Silje. Stine er nr 6.

 

Kampen i CSK-tall:

Sofie Thestesen (60% redninger)

Eva Kristiansen ( 52% redninger)

Maren Østensen (5)

Sara Jonassen (2)

Marthe Edvartsen (6)

Lisa Brodal (1)

Marte Almås (4)

Ida Bjerknes (1)

Vilde Stokke (1)

Oda Mastad (2)

Silje Svendsen (5)

Rakel Heggset (2)

Ine Fredriksen

Stine Sæther (2)

CSK med 1 x2min, Ålesund med 3x 2min.

CSKs beste spiller: Silje Svendsen

Ålesunds beste spiller og toppscorer: Marte Nornes 7.

Kampens gode dommere: Kristian Aune og Joakim Hollås.