Tap 32-30 mot topplaget Falk-Horten

Skrevet av geirs

Midtukekampen mot topplaget Falk-Horten endte med tap for våre gutter. Resultatet ble 32-30, etter at det sto 18-15 ved pause.

På Falk-Hortens hjemmeside den siste uken har det ligget et innlegg om de kommende matchene for laget: Nå kommer de «enkle» kampene. Men oppgjøret mot CSK ble absolutt ikke enkel for hjemmelaget. Kampen ble avgjort i sluttminuttene ettersom stillingen var 30-30 to minutter før slutt.

CSK-trener Marius Berge hadde følgende kommentar etter kampen:
«Guttene gjorde en god kamp, bortsett fra de første ni minuttene der vi lå under 7-1. Vi kjempet oss imidlertid inn i kampen og hadde faktisk fortjent å vinne oppgjøret. Flere av spillerne sto fram, og vi hadde hele ni målscorere. Det er surt å tape slike jevne kamper, men vi tar med oss mange gode prestasjoner også fra dette oppgjøret. En utfordring for tiden er at vi har et jevnt godt prestasjonsnivå kun mot de lagene som er antatt bedre enn oss, men slipper oss ned på et lavere nivå mot de andre lagene.»

Mads Alfer ble kåret til CSKs beste spiller, mens Kim A. Rinnan ble CSKs toppscorer med sju mål (tre spillemål og fire på 7-meter).

Målscorere CSK Elite: Kim A. Rinnan (7), Jim R. Kvello (5), Mads Alfer (5), Mats Guldseth (4), Emil Eidesmo (3), Kristian Søraker (2), Marius Karlsen (2), Marius Nysether (1), Erik Eggan (1).

Falk-Hortens beste spiller og toppscorer var Steffen Berg Løkkebø med ti mål.

Det var 487 tilskuere på kampen i Holtanhallen.

Neste kamp er søndag 22. november kl 17 hjemme mot Nøtterøy.