Fra propagandahåndball til …

Skrevet av geirs

Vi starter knallbra i dagens kamp, et kompakt og godt forsvar kombinert med hurtige ankomster og solide valg i angrep gir oss 7-2 ledelse etter 15min. Ledelsen kunne vært større da vi brenner 8 sjanser alene med målvakt. Siste 10 kommer Byåsen litt mer med i kampen, takket være… ja, fantastisk målvaktsspill. Til pause er vi foran 11-8 og føler vi har matchen om vi klarer å sette ballen i mål på de gode sjansene vi spiller oss til. Sofie har parallelt levert en meget god omgang bakerst for oss.

2.omg kan kun omtales som en kollaps, selvtilliten er borte i angrep og usikkerheten sprer seg også til forsvaret. Vi taper 2.omg 17-6 og kampen 25-17. I uka som kommer blir det å få opp selvtilliten igjen gjennom å levere godt på trening, dette er tross alt vårt første tap i årets seriespill, mulighetene til å levere en meget god sesong er fremdeles tilstede.

Kampen i CSK-tall;

Eva Kristiansen

Sofie Thestesen

Maren Østensen (1)

Sara Jonassen (3)

Marthe Edvartsen (2)

Lisa Brodal (1)

Marte Almås (5)

Ida Bjerknes (1)

Vilde Stokke (1)

Oda Mastad

Silje Svendsen (1)

Rakel Heggset

Ine Fredriksen

Stine Sæther (2)

 

CSK med 2x 2min, Byåsen med 2x 2min.

Vår beste spiller i kampen: Sofie Thestesen

Byåsens beste: Tonje Lerstad

Byåsens toppscorer: Ida Hernes 6, Maren Aardahl 5

Terje´ne (Varmdal og Hansen) ledet kampen på en jevn måte.