Heimdal – Charlottenlund 17-30

Skrevet av geirs

Vi får en trang start på lørdagens kamp, som gjør at Heimdal har ledelsen 3-1 etter 7 min. Etter litt justering bakover på banen og en ypperlig målvakt i Eva med mange redninger, får vi i gang ankomstspillet vårt. Anført av Vilde (bildet fra Bringtiden!) går vi til pause med ledelse 10-13.

Eva fortsetter sitt gode spill etter pause og vi er effektive både i kontra og etablert angrepsspill. Ine, Rakel og Martine er spesielt gira på å øke sesongens målkonto. Vi øker jevnt og trutt utover omgang og ender tilslutt på en 30-17 seier.

 

Kampen i CSK-tall:

Eva Kristiansen (56% redninger)

Sofie Thestesen

Maren Østensen

Sara Jonassen (3)

Marthe Edvartsen (2)

Lisa Brodal (2)

Marte Almås (3)

Vilde Stokke (8)

Oda Mastad

Silje Svendsen

Rakel Heggset (3)

Ine Fredriksen (3)

Martine Lyse (4)

Stine Sæther (2)

CSK med 2x 2min, Heimdal med 1x 2min.

Heimdals beste og toppscorer (6): Ingrid Neverdal

Kampens gode dommere: Marius Hoås og Morten Neerland