Seier i årets siste kamp!

Skrevet av geirs

Sverresborg var lørdagens gjester i CSK HummelarenA. SIF er et lag sammensatt av ulike typer med ulike ferdigheter, så det gjelder å følge med hvem som står foran en. Selv er vi spente før kampen, de siste ukene har vært preget av fokus på A´er, enkelte B´er og mange studiepoeng på kontoen.

Når dommeren blåser i gang er dog fokuset og spenningsnivået helt perfekt. Etter litt justering bakover går vi fra 3-3 til pauseledelse 13-9. Eva står godt bakerst, forsvaret er bevegelig foran henne. Sara (bildet) styrer laget på en glimrende måte og setter opp mange fine angrep.

I 2omg knoter vi litt innledningsvis, så SIF er kjapt oppe på 17-17. Vi kaster om litt og drar like kjapt i fra til en sikker 31-25 seier. Nok en gang har vi mange målscorere, alle utespillerne denne gangen. Artig når vi spiller sesongens beste angrepskamp.

Eva kåres fortjent til vår beste spiller.

 

Kampen i CSK-tall:

Eva Kristiansen

Sofie Thestesen

Maren Østensen (2)

Sara Jonassen (2)

Marthe Edvartsen (5)

Lisa Brodal (3)

Marte Almås (7)

Ida Bjerknes (1)

Oda Mastad (1)

Silje Svendsen (2)

Rakel Heggset (3)

Ine Fredriksen (1)

Stine Sæther (4)

CSK med 1x 2min, SIF med 1x 2min + 1 rødt kort.

SIF´s beste spiller og toppscorer; Merete Lien 9

Kampens gode dommere: Geir Ressem og Espen Arntzen.