Årets siste kamp for CSK Elite i 1. divisjon

Skrevet av geirs

Lørdag kl 15 spiller CSK Elites herrelag i 1. divisjon kalenderårets siste seriekamp borte mot Follo HK.

Follo spilte i fjor kvalik til Eliteserien, men tapte begge kampene mot Bækkelaget. Pr nå ligger laget på femteplass i 1. divisjon og har tapt poeng mot alle lagene over seg på tabellen. Men de slo ØIF Arendal ut av cupen og tapte kvartfinalen knepent mot Bodø. Så CSK Elite møter et godt lag på lørdag! Og obs-obs: de har tre gode bakspillere som er lagets mestscorende.

Våre gutter fikk en positiv opplevelse da de slo topplaget St.Hallvard i siste hjemmekamp. Nå gjelder det å ta med seg de gode erfaringene fra denne kampen; finne riktig tenningsnivå, sette forsvaret og være tålmodige i det etablerte angrepet. Vi vet at laget har toppnivået inne, og nå gjelder det at spillere og lagledelse ikke tar for tidlig juleferie.

Og årets julegaveønske for oss alle CSK’ere: seier mot Follo!