Januar blir en viktig måned

Skrevet av geirs

Førstedivisjon er halvspilt, og så langt ligger CSK Håndball Elite på tabellens tredje siste plass. Laget har på de gode dagene spilt jevnt med alle de fire topplagene før jul (samt spilt jevnt med to elitelag i cupen), men har underprestert i flere av de andre seriekampene.

I årets første måned møter vi ett topplag og tre lag som ligger rundt oss på tabellen. Januar blir i så måte en viktig måned, slik at laget kommer i god posisjon til å spille i samme divisjon også neste sesong.

Onsdag kl 19 spiller CSK Håndball Elite mot Sandefjord Håndball som ligger på tredje plass på tabellen. Sesongens første kamp var nettopp mot Sandefjord, en jevn kamp der våre gutter tapte 26-29.

Hovedtrener Marius Berge har god tro på laget sitt:
«Vi har trent godt i jula. Mot Sandefjord blir det viktig at vi er kompakte i forsvar og vinner duellene. Vi må få en god start på kampen og unngå downperioder. Og vi må klare å nøytralisere de to bakspillerne Khaled Chentout og Ola Sørdahl som er lagets desiderte toppscorere.»

Vi ønsker spillere og lagledelse lykke til med kampen. Og husk at dere har vært i Sandefjord tidligere i sesongen og prestert godt både i angrep og forsvar….