Kamp mot Viking TIF søndag kl 16

Skrevet av geirs

Søndag kl 16 er det 1. divisjonskamp i CSK Hummel Arena; CSK Elite spiller mot tabellnabo Viking TIF (fra Bergen). Dette er nok en kamp der våre gutter er «nødt» til å vinne.

Viking TIF har spilt jevnt med de fleste lagene i serien, ikke så ulikt CSK. De har et jevnt lag, spiller ofte 4-2 i forsvar og vant forrige helg mot topplaget Sandefjord. Forrige møte mellom lagene (september) ga 6-målsseier til CSK Elite.

Forrige helgs CSK-kamp mot Haugaland var preget av gode prestasjoner og stort engasjement både på banen og på benken, som til slutt ga en solid og viktig 14-målsseier. Vi kan selvsagt ikke forvente resultater på samme nivå framover, men vi ønsker selvsagt samme engasjement og spilleglede både i forsvar og angrep. Og så ønsker både arrangørstab og spillere at flere CSK’ere finner veien til hallen.

Vel møtt til kamp søndag kl 16.