Deilig borteseier mot Fjellhammer

Skrevet av geirs

Lørdagens bortekamp gikk mot Fjellhammer, og CSKs unge herrer hadde ambisjoner om å ta begge poengene med hjem igjen. CSK vant relativt greit mot samme lag på hjemmebane i høst, og Fjellhammer har så langt i serien hatt en magrere poengfangst enn oss. Men som kjent må alle kamper spilles, og alle kamper starter på 0-0, og våre gutter tok ingenting for gitt på forhånd.

Vi åpner kampen med god uttelling fremover, men samtidig sliter vi med å tette bakover, så Fjellhammer følger oss som en skygge. Vi gjør derfor justeringer i forsvar halvveis i omgangen, hvor blant annet Kristian Valstad kommer inn i målet, og vi greier derfor å dra i fra til en tremålsledelse 11-14 til pause.

Vi skyter ut av startblokkene i andre omgang, og etter bare få minutter er ledelsen økt til sju mål (13-20) i vår favør. Fjellhammer velger da å ta ut sin keeper i angrep, og vi bruker noe tid på å finne ut av det trekket mens Fjellhammer siger innpå til 20-23, uten at det stresser oss nevneverdig. Herfra drar vi i fra på nytt, og med ny femmålsledelse drøyt to minutter før slutt er kampen i realiteten avgjort.

Marius Berge på CSKs benk kan rapportere om en fysisk tøff kamp hvor vi i store trekk spiller en meget god kamp selv om vi også har en periode (midtveis i andre omgang) hvor vi underpresterer, pådrar oss et par tominuttere og tar litt lett på det fremover. Berge trekker særlig frem at våre spillere lykkes med å variere spillet godt, og at så mange bidrar og tar ansvar. Våre menn gledet seg også over en betydelig delegasjon med utflytta trøndere som brukte lørdagskvelden til å støtte laget vårt i Lørenskoghallen.

Vi hadde hele åtte målscorere mot Fjellhammer: Kristian Søraker (8; også kåret til lagets beste spiller av en lokal jury), Per Martin G Almberg (6), Ole M Kristiansen (3), Kim André Rinnan (3), Marius Nysæther (2) Mads Alfer (2), Erik Nyheim Halberg (1) og Jim R Kvello (1).

Neste kamp spilles hjemme lørdag 6. februar kl. 16:00 i Nidarøhallen, og den går mot formlaget Lillestrøm som har hele åtte seire på de siste ti kampene i serien. Dette blir utvilsomt en tøff match for oss, men vi bretter opp ermene og ønsker oss masse støttende publikummere i Nidarøhallen!