Levanger – Charlottenlund 25-21

Skrevet av geirs

Premissene for kampen var enkle; Vinneren har et overtak i kampen om kvalifiseringsplassen, taperen vil være avhengig av andre for å ta seg dit.

De første 10 er jevne med LHK foran 6-5. Begge lags målvakter står godt, mens det kastes bort baller og skytes mindre bra fra begge lag. Silje og Marthe Ed setter heldigvis sine skudd, så vi henger med. De neste åtte minutter klarer LHK å utnytte våre feil, så de rykker fra til 11-6. Ane kommer på og får satt et par fine assist, Marte A treffer på skudd bakfra, så med et par minutter igjen av omgangen har vi igjen kontakt på 12-11. Et par for kjappe avslutninger gir LHK nye muligheter til gå til pause  14-11.

Med god innstilling og bra innsats omgangen igjennom er vi enig i garderoben at vi har alle muligheter i 2.omg, men at vi må få bort pasningsfeil og bedre siktepunktet i målet. Det klarer vi ikke og LHK vinner annen omgang 11-10, og kampen 25-21. Det er forøvrig en kamp som viser at det er veldig høyt nivå i toppen av avd. 5.

Surt med tap, men vi tar med oss mye godt forsvarsspill, bra målvaktsspill av både Sofie og Eva, fint skyting av Marte A og fin innstilling 60 minutter gjennom. Ny mulighet til utvikling starter på mandagstrening.

Den nordtrønderske medieeliten var på plass, dette skriver Innherred og Trønder-Avisa.

 

Kampen i CSK-tall:

Sofie Thestesen

Eva Kristiansen

Maren Østensen

Sara Jonassen (2)

Marthe Edvartsen (4)

Lisa Brodal (1)

Marte Almås (7)

Vilde Stokke

Ane Vorhaug

Oda Mastad

Silje Svendsen (4)

Rakel Heggset (2)

Ine Fredriksen

Stine Sæther (1)

 

CSK med 3x 2min, LHK med 0x 2min.

LHKs beste spiller: Siri Gustavsen, LHKs toppscorer: Izabella Duda 6.

Kampens dommere; Håkon Aksdal og Eivind Holanger, viser at de er regionens største dommertalenter, men tillater litt ulik i lagenes forsvar.