Lillestrøm ble for sterke

Skrevet av geirs

Etter en solid kamp og kontrollert seier borte mot Fjellhammer for en uke siden, sto formsterke Lillestrøm på motsatt side i kveldens hjemmekamp, som for anledningen gikk i Trondheim Spektrum.

Innledningsvis i kampen spiller vi oss til flere gode sjanser, men dessverre omsettes for få av mulighetene våre i mål. Gjestene er både tøffe og effektive både i etablert og på kontra, og drar i fra til en klar ledelse 3-10 halvveis i første omgang. Derfra jevner det seg ut, og vi går til pause med 7-16 etter en sterk omgang fra Lillestrøm som briljerer med offensivt forsvarsspill, effektivt duellspill og sikre avslutninger.

Andre omgang hever vi oss og har lengre perioder hvor vi dominerer kampbildet og hever presisjonen, og midtveis i omgangen har vi redusert differansen til fem mål. Dessverre klarer vi ikke fortsette langspurten, samtidig som vi skal berømme Lillestrøm for å beholde roen og besluttsomheten slik at de ror i land nok en trygg og fortjent seier, sin åttende på de siste ti kampene.

CSKs trener Marius Berge lot seg imponere av det sterke Lillestrøm-laget, og retter nå blikket mot det som skal skje fremover. Det gjenstår seks seriekamper, det vil si at vi har 12 poeng å kjempe om. Vi er ett av fem lag som ligger svært jevnt til på tabellen, og vi har alle muligheter til å komme godt ut av det som tegner til å bli en meget spennende serieavslutning.

En uavhengig jury kåret Trym Bilow-Olsen som gjestenes beste spiller, mens hjemmelagets beste ble Per Martin G. Almberg.

Våre ti målscorere var: Erik Nyheim Halberg (1), Per Martin G. Almberg (4), Mathias Grubba (2), Mads Alfer (2), Marius Karlsen (1), Kristian Søraker (2), Ole M. Kristiansen (1), Kim André Rinnan (1), Erik Eggan (2) og Mats Guldseth (4).