Ålesund-Charlottenlund 25-21

Skrevet av geirs

30 bom, hvorav 20 på svært gode sjanser, i kombinasjon med slett forsvarsspill i 1.omg gjør at vi taper.

Ålesund starter best med variert og godt timet angrepsspill som vi ikke får tak på. Vi endrer forsvarsvariant, uten at vi får bedre tak på dem. Fremover varierer vi voldsomt i prestasjonene, dog med fellesnevneren at vi påtar oss oppgaven med å varme opp motstanders keeper. Marthe er et hederlig unntak. Summen blir at Ålesund drar fra til 15-10-ledelse til pause.

Etter å ha startet 2.omg med å pælme bort ballen, får vi ved hjelp av en ny forsvarsformasjon veldig tak på Ålesunds angrepsspill. På 20-19 har vi god kontakt, men faller igjen. Om vi varmet opp Ålesunds målvakt i 1.omg, så sørger vi for at hun føler seg verdens beste i 2.omg. Ålesund drar igjen fra, til seier 25-21. Istedenfor serieledelse, taper vi fortjent.

 

Kampen i CSK-tall;

Sofie Thestesen

Aurora Vasseljen

 

Maren Østensen

Sara Jonassen (1)

Marthe Edvartsen (4)

Marte Almås (5)

Ida Bjerknes

Vilde Stokke (1)

Ane Vorhaug

Oda Mastad (1)

Silje Svendsen (2)

Rakel Heggset (3)

Stine Sæther (4)

CSK med 4x 2min, Ålesund med 3x 2min.

Ålesund toppscorer: Marte Nornes og Stine Juliebø 7. Ålesunds beste spiller: Charlotte Lund Hanssen.

Kampens dommere: Sindre Eikrem og Bent Andreassen, bommet på 2x 2min, ellers glimrende.