Molde-Charlottenlund 23-26

Skrevet av geirs

Hvis gårsdagen var ræva, var dette kanonbra! Vi er dønn tilstede.

I går var det dårlig forsvarspill i 1.omg, i dag det motsatte utover i omgangen. Vi starter litt usikkert, så Moldes skyttervesen får banket inn noen mål som skaffer dem et par måls ledelse innledningsvis. Etter litt justering på høyde, får vi godt tak på dem. Dermed får vi dreid kampen og overtaket. Fremover på banen er presisjonen og viljen i avslutningene igjen på nivå. Vi tar pause på ledelsen 15-11.

I pausen er vi enige om å kjøre på og overlate til Molde å finne ut av vårt forsvarsspill. I starten på omgangen er de ikke i nærheten av det, og vi rykker fra til 21-11 etter 40min. Vi begynner å merke at vi ikke har byttet enda, så vi faller litt. Molde tar innpå og er på sitt nærmeste 3 mål bak. Vi har strengt talt kontroll, men tuller litt angrepsmessig og gir Molde mulighet til å kontre seg inn i kampen. Sluttresultatet er 26-23.

Vi er særdeles fornøyde med gjennomføring og måten vi løfter oss fra gårsdagen!

 

Kampen i CSK-tall:

Sofie Thestesen

Aurora Vasseljen

Maren Østensen (1)

Sara Jonassen (3)

Marthe Edvartsen (5)

Marte Almås (1)

Ida Bjerknes

Vilde Stokke (1)

Ane Vorhaug

Oda Mastad (1)

Silje Svendsen (5)

Rakel Heggset

Stine Sæther (9)

CSK med 3x 2min, Molde med 2x 2min.

Moldes toppscorer og beste spiller: Julie Nygård (8)

Kampens dommere: Håkon Aksdal og Eivind Holager, legger en linje for topp 2div og følger den flott.