Ny hovedtrener for herrelaget

Skrevet av geirs
Sportslig utvalg har den siste tiden jobbet for at herrelaget vårt skal stå best mulig rustet for den viktige sesongavslutningen. Vi har ønsket å fullføre løpet med samme trenerteam som vi startet sesongen med, men med litt justering av ansvarsfordeling internt i teamet. Marius Berge ønsket beklageligvis ikke å fullføre sitt engasjement som hovedtrener på de justerte premissene. Vi takker Marius for innsatsen og ønsker han lykke til videre.
Roger Kværnø har tatt over ansvaret som herrelagets hovedtrener for resten av sesongen. Roger har lang fartstid som hovedtrener for CSKs herrelag, inntil han før inneværende sesong valgte å ta en assistentrolle. Han var derfor et naturlig førstevalg til å erstatte Marius. Vi har nå på plass et forsterket sett med ressurser rundt Roger, og vi er sikre på at Roger og hans team vil gjøre en fremragende jobb sammen med spillergruppa i sesongavslutningen. Når dette skrives har vi åtte poeng å spille for, og en sterk tro på at vi vil lykkes sportslig i disse avgjørende siste fire ukene.
Jørn Almberg – Sportslig leder