Godt lagspill ga seier 30-26 mot Sandnes

Skrevet av geirs

Det ble en særs viktig hjemmeseier mot Sandnes, som også førte CSK Elite over nedrykksstreken når kun to serierunder gjenstår.

I første omgang var bortelaget det førende laget. Sandnes ledet faktisk med fem mål midt i omgangen. Defensivt fungerte CSK relativt godt i midtforsvaret, noe som gjorde at Sandnes brettet ut spillet og fikk en del scoringer fra kantspillerne. CSK slet i tillegg i første omgang med å sette godt og kreativt offensivt angrepsspill, men kjempet seg inn i kampen igjen slik at Sandnes ledet kun med to mål til pause (12-14).

I andre omgang var det et heltent hjemmelag som entret banen. Solid forsvarsspill, aggressivt ankomstspill, variert etablert angrepsspill og gode returløp førte hjemmelaget raskt i ledelsen. Og denne ledelsen ga CSK Elite ikke fra seg. Sandnes roterte i liten grad på laget i løpet av kampen, mens CSK benyttet hele troppen slik at de hadde friske føtter, armer og hoder i den avgjørende fasen av kampen. Målvakt Kristian Valstad hadde i tillegg noen svært viktige redninger i andre omgang, som også bidro sterkt til at poengene ble igjen i Trondheim. Denne kampen viste også hvilke kvaliteter og hvilken lagmoral det er i laget.

Spillere CSK Elite:
Kristian Valstad
Erik N. Halberg
Marius Haug Nysether (3)
Jim Roger Kvello (3)
Per Martin Grønning Almberg (1)
Emil Eidesmo
Mads Alfer (4)
Marius Karlsen (2)
Kristian Søraker (3)
Ole M. Kristiansen (2)
Kim Andre Rinnan (8+2) – BB
Erik Eggan
Mats Guldseth (2)

Det var 152 betalende tilskuere på kampen.

Neste kamp er onsdag 30. mars kl 18 borte mot St Hallvard (Drammen). Sesongens siste seriekamp spilles hjemme i CSK Hummel Arena B mot Follo søndag 3. april kl 18.

Utgangspunktet for sesongavslutningen etter påske er følgende:
– Med to seire på disse kampene, spiller CSK garantert i 1. divisjon neste sesong.
– Med én seier og ett tap kan muligens CSK spille 1. divisjon neste sesong.
– Med to tap spiller CSK høyst sannsynlig i 2. divisjon neste sesong.