Andre runde NM CSK Elite – Tynset 32-14 (16-7)

Skrevet av geirs

Våre herrer tok i mot Tynset i sesongens første offisielle kamp. Alltid spennende å starte sesongen, og starten på denne kampen i CSK Hummelarena var intet unntak, hvor lagene fulgte hverandre tett de første minuttene. Etter ti minutter var gjestene i føringen med 4-5, og tok time out. Denne virket det som hjemmelaget fikk best utbytte av, for da lagene kom på banen igjen hadde CSK fått på plass struktur på forsvaret sitt, og slapp til gjestene med bare to skåringer i løpet av de 20 minuttene som gjensto av omgangen. Det gode forsvarsspillet ble belønnet med mange gode kontringsmuligheter, som CSK utnyttet til å skaffe seg en ganske komfortabel nimålsledelse til pause.

Hjemmelaget startet andre omgang med god intensitet i forsvar, samt høyt tempo og god presisjon i både etablert angrep og kontra, og doblet dermed ledelsen frem til halvspilt andre omgang. Her vil vi også fremheve CSKs gode keeper Edvard, som var nest sist på et knippe skåringer med flotte kontrapasninger til våre raske kantspillere.

Det siste kvarteret falt konsentrasjonen og dermed presisjonen noe hos hjemmelaget, som sikret en solid seier 32-14 mot et Tynset-lag som vi også får gleden av å møte igjen to ganger i serien.

CSK Elites beste spiller og toppskårer ble Per Martin Almberg, mens samme jury kåret keeper Kim Hansen til Tynsets beste spiller.

Til helga stiller CSK Elite i Trønder-Energi Cup, og deretter gleder vi oss til å ta i mot eliteserielaget Falk Horten som vår motstander i neste NM-runde. Den kampen går også i CSK Hummelarena, onsdag 31. August kl. 18:00. Velkommen til ny kamp!

Kampen i CSK-tall:

Lars Christian Bolstad, Edvard Sørensen-Fuglem, Anders Krognes Gjevik, Truls Ervik (2), Per Martin Almberg (8, BB), Emil Eidesmo (5), Mads Alfer (2), Marcus Vikan Hansen (1), Marius Karlsen (3), Ståle Rønning Rangul, Martin Strøm Røsholdt (4), Erik Eggan, Elias Thome (2), Mats Guldseth (3+2).

Kampens gode dommere var Ronny Andre Hell og Morten Ropstad Isachsen, som ga fire tominuttere til hvert av lagene.