En liten status fra damesiden etter Trønder-Energi Cup

Skrevet av geirs

Prestasjoner er det som skal gi resultater, denne helgen økte de gode prestasjonene etterhvert som turneringen gikk. Den positive utviklingen tar vi med oss, samtidig har vi identifisert endel ting å jobbe videre med i tiden frem mot sesongstart, slik oppsummerer damenes hovedtrener Atle Oliver Johansen helgas Trønder-Energi Cup. Han forteller videre at man nå slipper opp på den tøffeste fysiske treningen og retter fokuset mer mot teknikk og taktikk. Sammensetningen av A-stallen vil by på mange ulike spillertyper, spillvariasjon, samt at man har mange spennende rekrutter som stormer videre utviklingsmessig.

Til slutt legger han til at damene har 2 kamper til før seriestart den 11.9, det er en treningskamp mot Junkeren 4.9 og 3.runde i NM mot Byåsen 5.9.