En liten status fra herresiden etter Trønder-Energi Cup

Skrevet av geirs

Herrenes hovedtrener Roger Kværnø rapporterer om en bra gjennomført helg. Vi får bekreftet at vi er på rett spor. Spillet vårt sitter veldig bra i etablert angrep, og ikke minst i kontra- og ankomstfasen. Samtidig får vi oss ett par vekkere: vi erfarer at vi ikke er gode når vi legger ned bare 80-90% innsats. Men ser at når vi møter gode lag som Vikhammer og NTNUI så er vi «på» hele veien. Det er mange spillere som melder seg på, og Roger gleder seg over at trenerteamet ikke bare har en sterk førstesekser, men at også mange spillere som kan komme fra benken og bidra stort. Roger sier avslutningsvis at de fortsatt har mye å jobbe med, men ser samtidig at de har brukt den korte oppkjøringsperioden godt.

Nå gleder gutta seg til å bryne seg på elitelaget Falk Horten på onsdag. -Vi kommer til bruke den som en treningskamp mot veldig god motstand, sier Roger. -Det viktigste blir å få til en god prestasjon, så får avansement eventuelt komme som en bonus.