Tredje runde NM: CSK Elite – Falk Horten 27-30 (12-17)

Skrevet av geirs

CSK Hummelarena var velfylt med håndballhungrige trøndere da hjemmelaget tok i mot det nyopprykkete eliteserielaget Falk Horten i kveld. Våre menn med en suksessrik turneringsseier i TrønderEnergi Cup fra sist helg, og et mål om å levere en god prestasjon mot en antatt overmakt.

Kampen startet jevnt, og begge lag underholdt de 190 publikummerne med fartsfylt angrepsspill frem til 7-7, før gjestene straffet våre feil fremover og dro fra til femmålsledelse 12-17 til pause.

Andre omgang ble jevnspilt hele veien. CSK demonstrerte bredden i stallen, og knappet innpå eliteserielagets ledelse til det lå og vippet på 2-3 måls differanse et lite timinutt før slutt. Publikum været en reprise av fjorårets lille cupbombe da vi slo Stord Elite ut av cupen, men denne gangen greide motstanderen å ro det i land med tre måls differanse da sluttsignalet lød.

CSK Elites hovedtrener Roger Kværnø sier seg godt fornøyd med gjennomføringen av kampen:  -Jeg føler at vi hang godt med et lag som skal spille to divisjoner over oss denne sesongen. Vi er solid både framover og bakover, og også i dag gleder jeg meg over at vi har flere spillere som kommer inn og leverer. Vi blir hardt straffet for en del «juniorfeil» og dårlige valg, men alt sett under ett, er jeg veldig fornøyd. Nå håper jeg vi tar med oss denne intensiteten til kampen på søndag. Det er tross alt serien som teller for oss denne sesongen. Har vi samme prestasjon på søndag skal St. Hallvard gjøre en god jobb for å ta 2 poeng fra oss.

For Falk Horten ble Steffen Berg Løkkebø kåret til beste spiller, mens CSK Elites målvakt Edvard Sørensen-Fuglem fikk en velfortjent BB av kveldens jury.

Kampen i CSK-tall:

Kristian Valstad, Edvard Sørensen-Fuglem (BB), Anders Krognes Gjevik (4), Fred Fikse Forbord (3), Per Martin Almberg (3), Emil Eidesmo (3), Mads Alfer (2), Marcus Vikan Hansen, Marius Karlsen (1), Ståle Rønning Rangul, Erik Eggan (2), Elias Thome (2), Mats Guldseth (5+2), Martin Mitani.

På søndag dekker vår arrangementsstab på nytt klart til fartsfylt og god håndball i vår egen storstue, CSK Hummelarena. Da kommer St. Hallvard på besøk fra Drammen på besøk, og serien blåses endelig i gang. Klokken 16:00 skjer det, og DU er hjertelig velkommen!