Yppet seg i 30 minutter

Skrevet av geirs

2 bak etter halvspilt kamp mot et av landets aller, aller beste lag, det er vi stolte av! De første fem minuttene er en studie i skarpskyting fra Vera, Vera-Byåsen 4-4. Herfra melder alle seg på, spesielt er Eva fantastisk bakerst og plukker 53% av Byåsens avslutninger, mange av dem 100%. Byåsen har hele veien et lite forsprang i målprotokollen, men vi henger veldig godt med og tar pause på 12-14.

Vera banker inn 2.omgangs første mål og vi er kun 1 mål bak. Herfra og ut er Rio-muren Alstad, Arntzen, Grøtan og Waade rett og slett litt for tett, det som kommer gjennom tar storesøster Austmo Pedersen seg av, disse ballene løper Byåsen på hver gang enten i kontra eller så holder de trykket i ankomsten. Sofie erstatter Eva i vårt mål og redder endel skudd, fremover viser Sara og Julie frem noen flotte gjennombrudd og skudd. Kampens siste kvarter taper vi 9-1, så sluttresultatet blir 19-35.

Til helga er det serieåpning i 2.divisjon, vi gleder oss!

 

Kampen i CSK-tall:

Sofie Thestesen (42% redninger)

Eva Kristiansen (43% redninger)

Julie Nygård 3

Vera Bekken 8

Maren Østensen

Sara Jonassen 3

Marthe Edvartsen

Lisa Brodal

Marte Almås

Oda Mastad 1

Silje Svendsen 2

Trude Håkonsen

Ida Andrea Husdal

Victoria Sliwa

Stine Sæther 2

CSK med 2x 2min, Byåsen med 1x 2min.

Byåsens toppscorer: Marit R. Jacobsen og Kristin Venn 5.

Kampens dommere: Kristian Aune og Joakim Hollås, klarte seg greit.