CSK – Volda 27-27 (13-17)

Skrevet av geirs

Det ble en blytung kamp for hjemmelaget, noe fordi man møter et vel- og smartspillende Volda-lag. Mest fordi man selv ikke klarer å få tempoforskjeller i sitt eget spill og tar endel utålmodige feilvalg.

Allerede fra start sliter vi med rytmen i angrepsspillet og evnen til å ta dueller bakover på banen, selvom vi er foran 6-3 på resultattavla.

Resten av omgangen benytter Volda til å ta oss igjen og gå foran, mest fordi vi bommer og bommer. 17 skuddbom i 1omg både på gode sjanser og på dårlige vurderinger gjør det vanskelig. Et hederlig unntak er Trude Håkonsen som setter sine sjanser og leverer en god omgang. Pauseresultat: 13-17.

Volda rykker enda to fra til 13-19 før vi får opp gløden i forsvarsarbeidet og legger grunnlaget for å kunne være med i matchen. Eva melder seg på i mål også og står meget godt. Vi knapper inn mål etter mål, først og fremst siden Julie treffer bakfra og Oda kommer inn og gjør mye bra på linja.

Allikevel brenner vi 15 skudd i 2omg, så det er liten tvil om at banens beste spiller er Voldas målvakt som brutalt plukker alt av skudd som ikke er velplassert.

Siden vi er bak hele veien og scorer kampens siste mål, får vi være happy med poenget vi får og heller love å fremstå i en enda sharpere utgave i returoppgjøret. Prestasjonen er vi ikke fornøyde med. Sluttresultat: 27-27.

 

Kampen i CSK-tall:

Eva Kristiansen

Sofie Thestesen

Julie Nygård 5

Maren Østensen

Sara Jonassen

Marthe Edvartsen 3

Lisa Brodal

Marte Almås 1

Vera Bekken 5

Trude Håkonsen 5

Oda Mastad 2

Silje Svendsen 3

Ida Jønland

Stine Sæther 3

CSK med 1x 2min, Volda med 3x 2min.

Voldas toppscorer: Aukse Aglinskiene 8.

Voldas beste spiller: Hilde Søyseth

Kampens dommere: Andre Lindgjerdet og Ketil Johnsen – hakket bedre enn hjemmelaget.

 

PS. 3.div vant sin serieåpning i mot Byåsen Bredde 28-18 (16-3) nå i kveld.