• Mads Alfer - toppskårer og CSKs beste mot Elverum.

CSK – Elverum 2: 29-23

Skrevet av geirs

Elverums rekruttlag kom ubeseiret til CSK-hallen, etter å ha slått Tynset og NTNUI i sine to første seriekamper. Derfor var det all grunn til å ta motstanderen på alvor, noe våre gråkledte spillere også gjorde foran 130 betalende tilskuere. Lagene fulgte hverandre tett de første minuttene, med høyt tempo og angrepsorientert spill trillet målene like raskt inn i begge ender av banen. I andre halvdel av omgangen fikk CSK skjerpet forsvaret sitt, og dro i fra til en femmålsledelse til pause.

Andre omgang fortsatte hjemmelaget sitt gode spill, og dro ytterligere fra gjestene. I sluttminuttene dalte fokus og intensitet noe hos våre, som likefullt sikret en komfortabel seksmålsseier, og dermed fortsatt full pott etter tre spilte seriekamper.

Hovedtrener Roger Kværnø oppsummerer kampen slik: -Vi gjør en god kamp i alle faser. Bruker litt tid på å finne ut av 7 mot 6-spillet til Elverum. Men vi er gode i angrep så vi havner aldri etter selv om sliter i 1.omg. Elverum er gode, men vi beviser at vi er gode også når vi møter god motstand. Det er artig å vinne en håndballkamp mot god motstand, med godt spill, kommenterer en tilfreds Kværnø.

Mads Alfer ble kampens toppskårer, og ble også kåret beste spiller av kampens jury. Samme jursy vurderte Sander Ree-Lindstad som Eleverums beste.

Dommerne Joakim Bådsvik Hollås og Kristian Aune hadde et godt grep på kampen.

Kampen i CSK-tall: Lars Christian Bolstad, Martin Mitani, Truls Ervik, Fred Fikse Forbord, Per Martin G Almberg (3), Emil Eidesmo (4), Kristian Valstad, Edvard Sørense-Fuglem (2), Mads Alfer (8), Marcus Vikan Hansen, Marius Karlsen (3), Elias Thome (2), Ståle Rønning Rangul, Erik Eggan, Mats Guldseth (6+1).

Neste seriekamp blir lokaloppgjør mot Tiller i Charlottenlund Hummelarena 9. oktober.