• Per Martin Almberg.

Charlottenlund – Tynset 33-22 (15-12)

Skrevet av geirs

Våre herrer vant sin sjette seriekamp kontrollert da Tynset gjestet CSK Hummelarena søndag.

Tynset har kun sanket ett poeng før de kom for å møte våre så langt ubeseirede herrer – på papiret altså en kamp med hjemmelaget som klare favoritter. Men Tynset var tydelig innstilt på å kjempe fra start, og lagene fulgte hverandre tett de første femten minuttene. Derfra skaffet vi oss et tempomessig overtak, og kunne gå til pause med tre måls ledelse.

Andre omgang bød på mer av det samme, men her ble forskjellen mellom lagene størrei CSKs favør, og det var aldri tvil om at begge poengene skulle bli igjen i Trondheim. Til slutt viste målprotokollen 33-22 og altså solid 11-målsseier. Vi manglet et par av våre spillere i denne kampen, men laglederne forvaltet troppen godt med mye spilletid til alle, og det var gledelig å se våre gråkledde melde seg på med fine prestasjoner i tur og orden – både enkeltvis og ikke minst kollektivt.

Kampens jury kåret Per Martin Almberg til hjemmelagets beste spiller.

Dommerne Alexander Baklie og Runar Børge Nilsen hadde et godt grep på kampen.

Kampen i CSK-tall: Lars Christian Bolstad, Martin Mitani (5), Truls Ervik (0), Fred Fikse Forbord (4+1), Per Martin G Almberg (7), Magnus Trondvold, Edvard Sørensen-Fuglem, Marcus Vikan Hansen (3), Marius Karlsen (2), Elias Thome (1), Ståle Rønning Rangul, Erik Eggan (2), Mats Guldseth (7+1).

Dette betyr at vi ikke har avgitt poeng etter seks spilte kamper. Neste herrekamp går borte mot Falk Horten 2 den 12. november.