Ida Carlson debuterer og spikrer igjen kassa fullstendig!

Skrevet av geirs

Byåsen starter kampen best med fint tempo, aggressivt forsvarsspill og godt timede kombinasjoner i angrep. Etter 20 spilte minutter er det 10-10, herfra og ut er det ikke tvil om at vi skal vinne, selvom det er kladdeføre. Ida Carlson kommer inn i målet og leverer en fantastisk debut med 61% redninger. Marthe Edvartsen forvalter de mange og gode utspillene hun får på en god måte, Julie kommer på og banker inn et par goaler, Vera scorer jevnt og trutt i 60 minutter – vi tar pause på 13-17 ledelse.

I 2. omg drar vi rolig fra videre, anført av Ida Carlsons eminente keeperspill, Sara som fighter på en super måte i begge ender av banen og Ida Jønland som skyter glimrende fra kanten. Sluttresultat 24-31.

Vi tar med oss poengene, endel gode prestasjoner og noen klare forbedringspunkter.

 

Kampen i CSK-tall:

Eva Kristiansen

Ida Carlson (61% redninger)

Julie Nygård 3

Maren Østensen

Sara Jonassen 4

Marthe Edvartsen 4

Lisa Brodal

Vera Bekken 9

Trude Håkonsen 1

Oda Mastad 1

Silje Svendsen 2

Victoria Sliwa 1

Ida Jønland 4

Stine Sæther 2

 

CSK med 1x 2min, Byåsen med 2x 2min.

Kampens dommere: Terje Hansen og Terje Varmdal, kontroll

Byåsens beste spiller: Ingrid Hovsbakken, Byåsens toppscorer: Eirin Skogen 9.