Dagen for gode målvaktsprestasjoner

Skrevet av geirs

Sverresborg – Charlottenlund 23-24 (14-10)

Da er pulsen endelig nede nok til å skrive! Hele første omgang er preget av kladdeføre fremover, vi bommer litt i timing og finner lite rytme i angrepsspillet og altfor mange avslutninger går rett på Sverresborgs målvakt. Disse avslutningene er SIF gode til å omsette i direkte kontra og ankomster med fint tempo. Så pauseresultatet er fortjent 14-10 til SIF.

I 2omg endrer vi litt bakover for å få de litt enklere målene som SIF fikk i den første. Endringen gir suksess, så Eva får mer hjelp og står en fantastisk omgang med 61% redninger. Trude viser samtidig mye flott initiativ på høyrekanten og Stine og Vera treffer bedre bakfra. Vi tar igjen SIF halvveis, herfra og ut er det lite finspill av begge lag, feilene florerer – men hjelpes det er spennende hele veien inn!!

2x 30min med mye nerve, glimrende målvaktsspill på begge sider, mye vilje, lite finspill – kort oppsummert: Vi er svært glade for at Vera bomber inn 23-24 med 3sek igjen på klokka!

 

Kampen i CSK-tall:

Maren Austmo Pedersen

Eva Kristiansen (50%)

Julie Nygård 2

Maren Østensen

Sara Jonassen 2

Marthe Edvartsen 1

Lisa Brodal

Vera Bekken 7

Trude Håkonsen 3

Oda Mastad

Silje Svendsen 3

Victoria Sliwa 1

Åsa Grønning Almberg

Stine Sæther 5

CSK med 2x 2min, SIF med 3x 2min

SIFs toppscorer: Ingrid Larsen og Lene Storholt 5, SIF beste spiller: Frestha Ahmadi

Kampens dommere: Andre Lindgjerdet og Ketil Johnsen, omtrent som lagenes målvakter.