CSK-Bækkelaget 18-26 (11-9)

Skrevet av geirs

Første omgang er et solid steg opp fra forrige helgs kamp, vi treffer bra med taktikken bakover og spiller oss til gode muligheter fremover på banen. Dessverre smeller mange av avslutningene i treverket og på målvakt – på veldig gode sjanser, 13 i antallet. Istedenfor å dra fra og få et stort forsprang inn mot pausen, lar vi BSK henge med i matchen – noe de selvfølgelig gladelig gjør. Pauseresultatet 11-9.

BSK har fått selvtillit av 1.omgangen, leverer bra bakover og tålmodig, ballsikkert angrepsspill i hele 2.omg. Vi derimot tar med oss bommene inn i 2omg, blir enda mer stresset og begynner å ta dårligere valg. Tempoet er ensartet. Endringer bakover for å få tak i et par baller, er ingen suksess. Med fire mål på 26min er man sjanseløs på dette nivået. Stine (bildet) kåres til vår beste spiller, i det som ender med en angrepsuttelling på 28,6% og dermed tap 18-26. Stine får forøvrig 4 straffer på sine gjennombrudd, – ingen utvisninger.

Denne møkkamatchen blir vi ferdige med mandag kveld, derfra og 3 uker frem i tid er det oppover som gjelder, så når Oppsal står på motsatt banehalvdel skal vi fremstå på en helt annen måte enn i dagens 2.omg. Det er en lovnad!

Kampen i CSK-tall:

Eva Kristiansen (46%)

Maren Austmo Pedersen (48%)

 

Kristin Nordtiller Aune

Julie Nygård 2

Maren Østensen

Sara Jonassen 1

Marthe Edvartsen

Lisa Brodal 1

Marte Almås

Vera Bekken 8

Trude Håkonsen

Silje Svendsen 2

Victoria Sliwa

Åsa Grønning Almberg 2

Stine Sæther 2

 

CSK med 2x 2min, BSK med 1x 2min.

BSKs beste spiller og toppscorer: Celine Hagen 6.

Kampens dommere: Sondre Hopstad, Ove Rundhaug – bedre enn hjemmelaget.