Charlottenlund-Oppsal 27-22 (11-11)

Skrevet av geirs

Etter nedturen i 2.omg mot BSK, har vi hatt fokus kun på offensiv samhandling på trening. En opptur på tirsdag mot Levanger, ble til en liten opptur i dag og, selvom kampen i seg selv ikke var allverden. Til det brenner vi for mange skudd på gode sjanser – 27 i antallet og er for passive i etablert forsvar.

Eva står en god 1.omg i mål, Oda har mange gode aksjoner både i forsvar og angrep, Almås og Stine treffer på et par skudd bakfra, det er nok til at det står 11-11 etter første omgang. Selvom vi kollektiv er i fremgang sliter vi med å ta kommandoen i matchen, og lar Oppsal sette tempoet.

I 2.omg brenner vi endel innledningsvis og havner 3 bak på 16-19. En timeout og en omlegging defensivt gjør at vi får opp farta og frem med litt råskap, samtidig som Ida plukker det som kommer gjennom. Maren leker defensiv blekksprut og plukker mange av Oppsals innspillsforsøk. Vi snur dermed matchen og vinner etterhvert greit 27-22.

 

Kampen i CSK-tall:

Eva Kristiansen (45% redninger)

Ida Carlson (62% redninger)

Kristin N. Aune 2

Julie Nygård 2

Maren Østensen

Sara Jonassen

Marthe Edvartsen

Lisa Brodal

Marte Almås 2

Vera Bekken 9

Trude Håkonsen 2

Oda Mastad 2

Silje Svendsen 2

Victoria Sliwa

Ida Jønland

Stine Sæther 6

CSK med 1x 2min, Oppsal med 3x 2min

Oppsals beste: Thea Granlund, Oppsals toppscorer: Kristine T. Borgen 8

Kampens dommere: Terje Hansen og Terje Varmdal, blant banens beste.