En fin start på 2017!

Skrevet av geirs

OSI-CSK 24-27 (9-12)

Vi får en veldig god start på 2017 med borteseier!

I Domus ATLEtica finner vi kjapt et godt kollektivt forsvarsspill hvor vi klarer å lage mange brudd i OSIs angrepsspill. Dog henger allikevel hjemmelaget med innledningsvis, da endel gode forsvarsaksjoner ender med enten returer eller skudd via blokka og inn. Mens vi selv brenner noen gode sjanser. Utover i omgangen spiller forsvaret seg ytterligere opp, da fortjener spesielt Silje, Maren, Julie og Vera massiv kred for bevegelig og kontant spill. Fremover på banen viser Julie seg som eneren med presis skyting. Lagene tar pause på 12-9 til oss.

Vi starter 2omg som vi avsluttet første og reiser fra til 22-13 etter 49min, før det sier stopp. OSI er dyktige i sin ankomst og kontrer seg nærmere og nærmere. Med 1,5min igjen er de kun 1 mål bak på 25-24, men Julie tar igjen ansvar og sikrer oss en super start på 2017!

Dette ble rett og slett en flott bortetur, den første med fly for CSKs damer, siden opprettelsen for 3,5 år siden.

Kampen i CSK-tall:

Maren Austmo Pedersen

Eva Kristiansen

Kristin N. Aune 1

Julie Nygård 10

Maren Østensen 2

Sara Jonassen 2

Marthe Edvartsen 3

Vera Bekken 3

Trude Håkonsen 3

Oda Mastad

Silje Svendsen 1

Victoria Sliwa 1

Åsa G. Almberg 1

Stine Sæther

CSK med 2x 2min, OSI med 3x 2min.

OSIs beste spiller: Sandra Henden, OSIs toppscorer: Mathilde Andresen

Kampens dommere: Sindre Bogar og Alexander Sæthern