CSK-Byåsen 44-18 (20-8)

Skrevet av geirs

Vi har et snev av forståelse for de som velger TV med Sander/Norge eller Maria/Byåsen i dag, samtidig er vi veldig glade for maskotter og tilskuere som lager litt liv i hallen.

I de første 8 minuttene eier Byåsen kampen og straffer oss hardt for feil og bomskudd, og går opp i en 5-2-ledelse. De neste tre minuttene har vi fått summet oss, så etter 11minutter tar Byåsen timeout på 6-5-ledelse til oss! Herfra og frem til pause ser vi oss ikke tilbake, forsvaret jobber med stor innsats og bra kollektivt sammen, Eva kaster presise kontringsballer, og særlig Marthe og Vera er sikre avsluttere. Vi tar pause med 20-8 på måltavla etter 22 veldig bra minutter.

Når Byåsen lager sitt første mål i 2omg, har vi allerede laget 8. Maren står helt fantastisk bak et forsvar som fortsetter å være solid, Ida J, Stine og Sara er giftige i sine gjennombrudd fremover på banen. Vi reiser jevnt fra hele omgangen til en stilsikker 44-18-seier.

Maren AP kåret fortjent til vår beste spiller, samtidig skal det gis ros til alle som var på banen – veldig godt gjennomført.

 

Kampen i CSK-tall:

Maren Austmo Pedersen (74% redninger)

Eva Kristiansen (42% redninger)

Julie Nygård 6

Maren Østensen 1

Sara Jonassen 5

Marthe Edvartsen 9

Lisa Brodal 3

Vera Bekken 9

Trude Håkonsen 2

Oda Mastad

Silje Svendsen 1

Ida Jønland 3

Stine Sæther 5

CSK med 1x 2min, Byåsen med 2 x2min.

Byåsens toppscorer og beste spiller: Nora Høyem Olsen 5.

Kampens gode dommere: Terje Hansen og Runar Bjørge Nilsen.