2x Maren spikrer igjen bakover

Skrevet av geirs

Orkanger-Charlottenlund 17-26 (9-10)

Veiarbeid sørger for at halve laget kommer 1min for sent til oppmøte og fyller godt opp i botkassa.

Om det gikk sent på veien, så gjør beina det samme i starten av dagens kamp. Vi sliter med avstander i forsvar og fart med ballen i vårt eierskap. Orkanger ser naturlig nok ingen grunn til å vente på oss og tar kommandoen i målprotokollen. De er foran på 8-6, før vi får opp litt guts i forsvarsjobbingen, Maren Ø leder an i midtforsvaret og Maren AP får den hjelpen hun trenger til å begynne å plukke baller aller bakerst. Dette gjør at vi kan pause med en 1måls ledelse.

I pausen er vi enige om et enkelt mål; heving på alle områder. Det blir det. Forsvaret og Maren AP er meget bra. 6 innslupne mål på de midterste 40minuttene av kampen er vi godt fornøyde med. Vi blir dyktigere til å løpe og å utnytte forsvarsspillet. Julie viser nye sider av seg selv og kontrer inn flere mål. Stine er solid i alle faser. Totalt sett en vesentlig bedre 2.omg som gir en sikker seier 26-17. Verdt å nevne at vi står store deler av kampen i forsvar, totalt er det under 50 ballkontroller i kampen. Snittet de tre siste sesongene er 66 angrep…

Før dagens kamp setter vi oss et kampmål om ikke å slippe inn mål i superkontra, det klarer vi!

 

Kampen i CSK-tall:

Maren Austmo Pedersen (61% redninger)

Eva Kristiansen (46% redninger)

Kristin Nordtiller Aune

Julie Nygård 8

Maren Østensen 1

Sara Jonassen 1

Marthe Edvartsen 1

Lisa Brodal 2

Marte Almås 1

Vera Bekken 7

Trude Håkonsen 1

Oda Mastad

Silje Svendsen 1

Stine Sæther 3

CSK med 2x 2min, Orkanger med 2x 2min.

OIFs toppscorer: Oda Sterten 6, OIFs beste spiller: Kine Mjøen.

Kampens dommere: Terje Hansen og Terje Varmdal, fullkontroll i en rotete kamp, ble dog veldig mange frikast.