• Seriemester herrer 16/17

Seriemester 16/17! CSK – OSI 30-24 (19-11)

Skrevet av geirs

Tredje siste seriekamp var også en toppkamp, hvor vi tok i mot tabelltoer OSI i vår egen CSK Hummelarena. Premissene var klare: Med seier i denne kampen ville vi være seriemester før de to gjenværende kampene, og dermed klar for kvalifisering til 1. divisjon. 273 forventningsfulle tilskuere kranset parketten, det var livestreaming fra faadetpaa, flotte maskotter fra CSK G08, musikk med trøkk i og sedvanlig treffsikre Claussen bak mikrofonen. Ingenting å si på rammene, altså.

På 40*20 tok hjemmelaget raskt føringen, og sto med ledelse 5-2 etter fem minutters spill, takket være raskt, bredt og presist angrepsspill. Derfra og ut omgangen dro CSKs herrer jevnt i fra til en åttemålsledelse ved halvspilt kamp. OSI skal ha for at de holdt godt følge gjennom andre omgang, selv om CSKs ledelse aldri var truet. Sluttresultat 30-24, og dermed er klubbens andre seriemesterskap på under en uke i boks!

Neste hjemmekamp spilles mot Kolbotn søndag 26.3 i CSK Hummelarena så klart.

Du er velkommen!

Kampen i CSK-tall:

 • Lars Bolstad
 • Martin Mitani
 • Truls Ervik
 • Jim Roger Kvello 3
 • Per Martin G Almberg 4
 • Olve Røsvoll
 • Kristian Valstad
 • Andreas Kårli 3
 • Mads Alfer 6
 • Marius Karlsen 3
 • Elias Thome 1
 • Erik Eggan
 • Mats Guldseth 6(4)
 • OSIs beste og toppskårer var Mads Fremstad.

Kamplederne Alexander Baklie og Runar Børge Nilsen hadde god kontroll.