• Klar for 1. divisjon!

Gutta fullførte med stil!

Skrevet av geirs

Vårt herrelag møtte Falk Horten 2 i siste seriekamp for sesongen. Serien var for lengst avgjort til vår fordel, men det var likefullt et par ting å spille for: Revansje for seriespillets eneste tap (bortekampen mot Falk Horten før jul), samt generalprøve før kvalik-kampene som kommer rett etter påske.

Kampen startet jevnspilt og målrikt, frem til hjemmelaget fikk satt sitt forsvar midtveis i første omgang, og dro dermed fra til en seksmålsledelse før tullball og feil fokus fra gutta i grått slapp Falk litt innpå til fire mål bak når det ar halvspilt. I andre omgang er det klasseforskjell på lagene, og et noe tynt besatt Falk-lag blir distansert med 15 mål før fløyta går for full tid.

Kampen i CSK-tall:

Lars B, Truls E (3), Fred F (1), Jim R K (2), Per Martin G A (4), Olve R, Emil E (5), Edvard S-F, Andreas K (2), Mads A (3), Marius K (BB, 4), Elias T (5), Erik E (2), Mats G (7+2).

Falk Hortens toppskårer: Leif-Erik Brenne (8).

Utvisninger: CSK 4*2min, Falk Horten 3*2 min.

Kampledere: Morten F. Neerland og Marius Hoås.

Nå er bare påska mellom oss og sesongens to viktigste kamper, nemlig de to kvalifiseringskampene mot Fjellhammer som vil avgjøre om vi blir å finne i 1. divisjon neste år. Første kamp går hjemme i CSK Hummelarena 19. april k. 1730, og da trenger vi all den hjelp vi kan få fra DEG på tribunen. Velkommen på kamp!