Velkommen til Charlottenlund SK Håndball Elite

Skrevet av geirs

Velkommen til Charlottenlund SK Håndball Elite.

Dette er Charlottenlund Håndball Elite’s offisielle hjemmeside. Her vil du bli oppdatert på sportslige og usportslige nyheter. Samtidig vil du bli kjent med vår organisasjon, gjennom sponsorer og støttespillere. Følg våre spillere, lagledere og publikum når senior herrer kjemper i 1. divisjon, og senior damer i 2. divisjon!

Tilbakeblikk
Etter å ha blitt tabellvinner i 2. div region Midt-Norge var CSK klare for kvalifisering på hjemmebane. I Hummel Arena A kom Tjølling, Viking TIF, Herulf Moss og Kristiansand, der CSK møtte Tjølling og Kristiansand. Første oppgjør lørdag 11 April 2015 endte 34-42 i favør de røde og grå over Tjølling. Senere samme dag slo hjemmelaget Kristiasnsand 30-24. Med dette trengte ikke trønderne å spille på søndag, og opprykket var sikret. Senior damer spilte seg til en solid 3. plass i 2.div med 30 poeng, og jobber for opprykk neste sesong. Følg og støtt Charlottenlund SK Håndball Elite her, og bidra til gode resultater også i sesongen 2015/16.

csk trønderenergi

 

 

csk damer trønderenergi