Nå begynner alvoret

Skrevet av geirs

Vi er en klubb som ble opprettet kun for noen måneder siden. Alle ledd i organisasjonen har jobbet hardt, om det skulle være seg økonomi, sportslig, organisatorisk, på dame eller herresiden for å kunne sette i gang en ny sesong på en litt annen måte og på et annet nivå enn for et knapt halvår siden. Sammen har vi forberedt oss godt, og er nå klar for herrenes seriestart i 1.divisjon.

 

Vi har deltatt og spilt godt i Trønderenergicup, samt fått bekreftelse på at vi ligger på et høyt nivå i Legeacup, der vi endte med å slå både Fjellhammer og Sandnes. Vi hadde en liten generalprøve mot Kristiansund i cupen forrige helg, der vi gikk til pause med en 4-måls ledelse. Etter 15 minutter og 53 sekunder ut i 2. omgang ristet vi av oss møringene og det sto 13-18 i favør et nyopprykket Charlottenlund håndball Elite. Resultatet ender 21-28 og Charlottenlund trekker Stord som neste motstander i cupen, hjemme på egen parkett. Det er nå alvoret begynner, og det er med stor iver og  entusiasme vi inviterer til å se oss åpne sesongen hjemme mot Sandefjord søndag 13. September kl 16. Sesongkort kan du allerede få tak i på søndagens åpningsarrangement. Dette blir en spennende høst og vinter, der alle er velkommen til å støtte, og la seg inspirere av en splitter ny klubb med hårete mål.

Vel møtt!