Seier i damenes serieåpning!

Skrevet av geirs

Dagens bursdagsbarn og banens beste spiller, Sara Jonassen, banker inn vårt første mål i dagens kamp og reduserer til 1-2. Det første kvarteret er det jevnt, 7-7, ettersom vi sliter med å finne rytmen i spillet. Tempoet og viljen er der, men vi bommer rett og slett litt med timingen i spillet. Det er ikke så overraskende med tanke på at dette er sesongens første 15min med seriespill. Det siste kvarteret av 1.omg er dog pur klasse. Fra uavgjort gir vi gass og går til pause med 16-9 ledelse.

I pausepraten blir vi enige om å justere litt bakover, og da blir det helt tett fra start av i omgang 2. Oda fremstår som en skikkelig sjef forsvarsmessig og vi rykker fra videre resultatmessig. Siste 10min faller intensiteten noe og vi vinner komfortabelt 27-15. Også i dag er det noen som debuterer, Ida Bjerknes og Silje Svendsen lager begge 3 mål, mens Martine Lyse lager 2:)

Kampen i CSK-tall:

Eva Kristiansen (55% redninger)

Sofie Thestesen (40% redninger)

 

Maren Østensen (2)

Martine Lyse (2)

Sara Jonassen (7)

Marthe Edvartsen (3)

Lisa Brodal (1)

Marte Almås

Ida Bjerknes (3)

Silje Svendsen (3)

Oda Mastad (2)

Rakel Heggset (1)

Ine Fredriksen

Stine Sæther (3)

 

CSK med 2x 2 min. Meldal 2x 2min.

Toppscorer Meldal: Anja Søyseth (5).

Meldals Beste: Hilde Søyseth.

Kampens gode dommere: Henrik Damås og Thomas Aunan.