CSK slo Fjellhammer 33-26

Skrevet av geirs

CSK tok en solid seier i det som var klubbens første hjemmeseier i 1. divisjon.

Våre gutter gjennomførte en strålende førsteomgang, og ledet 18-12 til pause. Solid forsvars- og målvaktsspill ga muligheter for kontringer, samtidig med at en taktisk ny vri på forsvarsoppstilling ga mer dynamisk og effektivt ankomstspill. Spesielt i førsteomgang utførte guttene et kreativt ankomstspill der flere av spillerne fikk avslutte med scoring.

Andre omgang ble langt mer jevnspilt, men uten at CSK-seieren på noe tidspunkt var truet. Periodevis mistet laget noe av flyten både i forsvar og angrep som de hadde i første omgang. Men laget beholdt roen og gjennomførte mange gode avtaler i etablert angrep.

CSK gjør et fåtall tekniske feil for tiden, noe som igjen bidrar flere avslutninger mot mål. Det var noen skuddbom også i denne kampen, men langt færre enn i de to første seriekampene (som forøvrig endte med to tap). Ellers er laget relativt disiplinert i returløpene.

Fjellhammers beste og mestscorende ble venstre kantspiller Eirik Hybertsen med ni mål.

Kristian Søraker ble kåret til CSKs beste – ikke bare basert på antall mål, men også assist’s fra midtbackposisjon. Det var imidlertid flere av CSKs spillere som var aktuelle i denne kåringen; blant annet målvakt Henrik Eidsvåg (med ca 45 % redninger) og Mats Guldseth med stort engasjement i både forsvar og angrep. I tillegg hadde CSKs egen Kristian Valstad 100 i redningsprosent med sin strafferedning!

Målscorere CSK Elite: Kristian Søraker (7), Kim A. Rinnan (6), Mads Alfer (5), Jim R. Kvello (4), Mats Guldseth (4), Marius Nysether (3), Erik N. Halberg (2), Per M. Almberg (1), Ole M. Kristiansen (1).

De 350 tilskuerne som var på kampen var tydelig fornøyd med det som ble prestert på banen, og vi satser på at alle kommer tilbake på neste hjemmekamp som er 1. november kl 16 mot Kristiansand.

Neste kamp er i midlertid 28. oktober, da venter Runar Sandefjord i kvartfinale NM.